FidelaFilms_SoulLeadership-7

Manage je energie

Middels dit visualisatie/begeleide meditatie pakket ga je jezelf herprogrammeren om elke dag die krachtige versie van jezelf te voelen door je energie te managen. Het is super belangrijk om je bewust te worden van jouw energie.

‘The words you say to yourself affect your self-image and your self-image determines what actions you take.’ (Robin Sharma)

Klik hier voor meer informatie.

FidelaFilms_SoulLeadership-2

Selfcare

Je weet al heel goed met je hoofd hoe je voor jezelf kunt zorgen maar op de een of andere manier lukt het je niet om het te doen en daarin echt elke dag goed voor jezelf te zorgen en ontspanning in jezelf te voelen.

Je bent klaar om ermee aan de slag te gaan want je weet dat er meer mogelijk is voor jou als selfcare en ontspanning jouw basis is. Deze training draait echt om bewustwording, integratie en implementatie.

Klik hier voor meer informatie.

FidelaFilms_SoulLeadership-63

1 op 1 coaching

Maak de Sprong naar vertrouwen om te leven vanuit wat je hart je ingeeft

12 weken lang exclusief 1 op 1 begeleiding van mij, elke dag uit je hoofd en afstemmen op jouw gevoel en je kern.

Klik hier voor alle informatie.

Rahel Koot

Stap in je Kracht

In 3 maanden tijd ga je inzoomen op wat voor jou werkt, hoe je elke dag energiek de dag door kan komen om de meest krachtige versie van jezelf te zijn.

Door de combinatie van groepsoefeningen, 1 op 1 aandacht en zelf aan de slag te gaan, ontdek je tools en handvatten die al in jou zitten die je dagelijks helpen om zelfverzekerd te zijn en met vertrouwen je leven te leiden door wat je hart je ingeeft.

Klik hier voor alle informatie.

FidelaFilms_SoulLeadership-19

Rahel komt bij jou een ademsessie met cacao faciliteren.

Ontspanning en energie, Bewustwording, beter omgaan met stress, in contact met je lichaam en gevoel

Hoe jij ademt is een reflectie van hoe jij in het leven staat. Hoe meer stress en spanning er is, hoe sneller, onregelmatiger en minder diep je ademt. Door de ademhalingsoefeningen kun je meer vrijheid creëren. Cacao ondersteunt dit proces doordat het serotonine, dopamine en endorfine vrij geeft. Dat laatste staat onder andere bekend om spanning te verminderen.

Neem contact met mij op voor bijv. het geven van een sessie tijdens een teambuilding dag, een cadeau aan jezelf, een cadeau voor je vriendin die haar zwangerschapsverlof in gaat of een moment samen met je dierbare vriendinnen. Heb je een ander idee of vraag, daar sta ik ook altijd voor open!

Neem hier contact op en lees referenties.