Over de podcast

Mijn missie is om vrouwen uit de onzekerheid over zichzelf te halen om daardoor vrijer te leven, meer doen wat je écht wil en je laten leiden door mogelijkheden in plaats van beperkingen.

Mijn podcasts inspireren om meer contact te maken met ons gevoel en om hart met hoofd te verbinden. Want wat is het mooi dat we hersenen hebben die ons helpen om te denken maar juist dit kan ons soms in de weg staan om een leven te leiden waar we over dromen. We kunnen onze eigen werkelijkheid creëren door te breken met onze overtuigingen die ons zo vast zetten, heel simpel door te observeren en te luisteren naar ons hart en lichaam.

Pak je podium

JEZELF HELEN

In de vrouwencirkels die ik geef, heb ik ervaren bij de vrouwen en bij mezelf, hoe helend het kan zijn om je uit te spreken. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen.

Mijn intentie is om van de zomer een reeks podcasts op te nemen waarin ik jou als vrouw een podium wil geven.

Wat houd het precies in:

✨ je wordt door mij geïnterviewd, ik ben er voor JOU, zonder oordeel en vooral met een luisterend oor

✨ mega spannend maar wees gerust ik heb (nog) geen duizenden luisteraars en je doet dit vooral voor jezelf

✨ je deelt jouw verhaal vanuit het proces perspectief (wat heb je gemaakt, wat zijn jouw levenslessen)

Waar:

🌾 live in mijn tuin in Westbeemster waar de zon schijnt en er prachtige zonsondergangen zijn (evt overnachten is mogelijk)

Prijs:

💫 GRATIS.

Het is een ruil van energie, waarin jij je uitspreekt voor zelfheling en ik je verhaal gebruik voor mijn podcasts en social media om meer mensen te inspireren om zichzelf uit te spreken.

Voel je tijdens het lezen van dit verhaal een spanning in je onderbuik, dan is dat jouw CALL TO ACTION! Als je merkt dat bepaalde dingen schuren in je leven, is dat vaak de oefening en de uitnodiging waarin je nog iets kunt leren. Merk je dat tijdens het lezen van deze uitnodiging? Meld je dan aan.

Als je het toch nog heel spannend vindt en deze spanning wilt onderzoeken, kun je ook eerst meer info bij me opvragen.

GUN JIJ JEZELF JOUW PODIUM?