1:1 Energetisch Coaching

𝐕𝐞𝐫𝐛𝐢𝐧𝐝 𝐦𝐞𝐭 𝐣𝐞 𝐥𝐢𝐜𝐡𝐚𝐚𝐦 𝐨𝐦 𝐨𝐨𝐤 𝐝𝐚𝐭 𝐥𝐞𝐯𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐞𝐫 𝐭𝐞 𝐥𝐞𝐢𝐝𝐞𝐧 𝐰𝐚𝐚𝐫 𝐣𝐢𝐣 𝐳𝐨 𝐛𝐥𝐢𝐣 𝐯𝐚𝐧 𝐰𝐨𝐫𝐝𝐭

In een 1 op 1 coachsessie kom jij weer in diepe verbinding met jezelf. Mijn coaching is heel gericht een daadkrachtig. Middels een aantal vragen weet ik tot jouw kern te komen waarin jezelf dieper durft te gaan kijken. Ik begeleid je verder met lichaamswerk, ademwerk, cacao en optioneel plantmedicijnen om weer in contact te komen met jouw zielspad.

Wat is het?

➳ Deze energetische coach sessie is een krachtige manier om je los te maken van de belemmeringen die je vanuit je hoofd tegenkomt. Juist door weer te gaan voelen, ga je je eigen kracht weer (her)ontdekken en zal je vanuit die kracht de juiste stappen nemen om dat leven te leiden waar jij blij van wordt. 

Wat kan je verwachten:

➳ Ontspannen en veilige setting

➳ Lichaamsgerichte oefeningen; de vier pijlers hiervan rusten op lichaamswerk, meditatie, zelfonderzoek en ademwerk

Een sessie duurt gemiddeld 2 uur. Na inschrijving ontvang je een levensloop formulier, waarin je vertelt hoe je jouw leven vanaf kinderwens tot nu hebt ervaren. Deze gebruik ik ter voorbereiding op de sessie(s). Ook kan je een specifiek thema inbrengen wat je dieper wilt onderzoeken als opstap naar verandering.

Praktische informatie:

➳ Locatie: op een mooie plek in rust en natuur in de Beemster

➳ Investering losse sessie €155

➳ Basis pakket: Vanaf 5 sessies €755 (€151 per sessie)

➳ Expert pakket: Vanaf 10 sessies €1444 (€144,40 per sessie)

Meld je hier aan of vraag meer info op.

Als deze tijd en datum je niet past, stuur me dan een mail zodat we samen naar een alternatief kijken: rahel@soulcafe.nl.

(voor een avondsessie geld een kleine toeslag van € 25)

Je bent heel erg welkom!