BEVRIJD JEZELF VAN BLOKKADES EN WORDT WEER (DE MOOISTE VERSIE VAN) JEZELF

We zijn geneigd om vervelende gebeurtenissen, trauma of moeilijke emoties niet te willen voelen zodat we weer over kunnen gaan naar de orde van de dag.

‘Doe maar gewoon normaal’

‘Maak het niet groter dan dat het is’

Op de vraag ‘Hoe is het’ antwoorden we automatisch ‘Ja gaat goed en met jou?’ Maar voelen we ons echt wel goed?

Moet je wachten totdat er iets gebeurd wat de druppel de emmer doet overlopen? En als de emmer is overgelopen, weet je dan wat je nodig hebt? Klanten die bij mij komen willen zichzelf ontwikkelen in bewustwording zodat ze kunnen groeien naar die man of die vrouw die het leven van de allermooiste versie van zichzelf gaat leiden. Voel je dat het even allemaal in de knoop zit en je geen helderheid hebt? Of merk je dat iets van onderstaande dingen op jou van toepassing is?

Persoonlijk ontwikkelen

Meer uit het leven halen

Controle willen houden

Geen vertrouwen in zichzelf en hun lichaam

Krampachtigheid

Niet kunnen ontspannen

Niet durven genieten

Veel huilbuien

Somberheid

Vermoeidheid

Piekeren

De schuld geven aan anderen

Slachtofferrol aannemen

Op zoek gaan naar zekerheid buiten jezelf

Wees niet te streng voor jezelf. Vaak zijn deze gedragingen reacties op een emotie die je niet kon voelen waardoor je jezelf een overlevingsmechanismen hebt aangeleerd, wat toen heel behulpzaam was. Alleen nu merk je doordat je niet meer in contact bent met je gevoel, of je het even niet meer weet of het je misschien zelfs overspoeld dat je dit overlevingsmechanisme niet meer helpt, het beperkt je zelfs!

Met de juiste begeleiding naar deze diepe lagen in je lichaam, kan je lichaam en geest weer in balans komen. De geblokkeerde energie wordt op een veilige en geleidelijke manier ontladen. Na deze ontlading ervaren klanten vaak een sterke afname van hun klachten en is er weer meer levensenergie.

HET MOOISTE DAT JE KUNT WORDEN IS JEZELF MAAR SOMS MOET JE DAARVOOR EERST EEN OUDERE VERSIE VAN JEZELF LOSLATEN

Ik begeleid jou om weer in balans te komen met lichaam en geest. Uit je hoofd en in verbinding met je lichaam. Hoe meer je in verbinding bent met je lichaam, hoe meer je zult handelen naar waar jij écht behoefte aan hebt en hoe dichter je weer bij de allermooiste versie van jezelf komt! Dan zal je leven weer gelukkig aanvoelen en heb je een nieuwe basis die je ten positieve zal ondersteunen op de lange termijn.

Je bent welkom tijdens groep en 1 op 1 sessies in mijn praktijk in Westbeemster.

Naast particuliere coaching kun je mij ook als organisatie inhuren voor een IN HOUSE cursus om je personeel te trainen om ook die allermooiste versie van zichzelf te zijn op het werk door compleet zichzelf te mogen zijn.

Je gaat jezelf trainen om je persoonlijk en emotioneel te ontwikkelen. Met behulp van lichaamswerk en ademwerk begeleid ik je om op een veilige en liefdevolle manier weer terug te komen in verbinding met je lichaam. Het kan zijn dat er soms wat meer nodig is om uit je hoofd te komen. In dat geval zijn er opties om gebruik van te maken zoals meditatie technieken, cacao, microdosing truffels, klanken ea.

Je gaat ervaren hoe het is om weer volledig te mogen vertrouwen in je lichaam en welke wijsheid je lichaam met zich meedraagt om jou weer in balans te brengen op fysiek, emotioneel, mentaal en (als dat bij jou van toepassing is) spiritueel niveau. Na meerdere sessies al ben je zelf in bezit van de vaardigheid om jezelf in balans te brengen thuis en op je werk. Daarnaast beschik je over meer self awareness en self conscioussness en dit zorgt voor een andere kijk op het leven en de stappen die je gaat ondernemen om dichter bij het leven te komen waar je zo blij van wordt!

Als jij je er klaar voor voelt, heet ik je welkom!

Podcast

Beluister de gratis Soulcafe podcast over persoonlijke groei vanuit een moeilijke gebeurtenis

Ademreis met cacao

Adem jezelf ontspannen in zachte verbinding met jezelf

1:1 Connecting to your true nature

Laat je begeleiden door mij en maak nu écht die keuze die jou leidt naar jouw droomleven!

IN HOUSE cursus Soul connection

De weg vrij(er) maken om volledig jezelf te kunnen zijn