♥ Om het voor iedereen toegankelijk te maken kun jij lid worden van de Soulcafe community voor € 49,99 excl. btw per maand. Dit bedrag dient voor de 1ste van elke nieuwe maand overgemaakt te worden naar IBAN: NL85RABO0396637442 van de Rabobank t.n.v. Rahel Vassen onder vermelding van ‘Lidmaatschap JOUW BEDRIJFSNAAM  Soulcafe Business community’.

♥ De eerste twee maanden ontvang je 50% instapkorting vanwege de opening van de Soulcafe community.

♥ Het lidmaatschap is maandelijks opzegbaar. Graag voor de eerste van de volgende maand doorgeven via mail.

♥ Soulcafe ontvangt per deelnemende inschrijving aan de sessie via de Soulcafe Huddle een commissie van 20%. Vanaf 11 deelnemers is het 10%.

♥ Soulcafe ontvangt maandelijks facturatie van de ondernemer haar gemaakte diensten die maan(d) en maakt elke 28ste van de maand het bedrag over.

♥ Soulcafe behoudt zich tot het recht om in overleg met de ondernemer prijzen van haar sessie aan te passen conform de visie van Soulcafe.

♥ Na inschrijving als ondernemer zal Soulcafe een kennismaking (online) inplannen om voorwaarden door te nemen. Pas na kennismaking en handtekening voorwaarden is inschrijving definitief.

♥ Soulcafe stuurt maandelijks in de week van het laatste kwartier van de maan een google drive document waarin jij mag aangeven welke diensten op welke data jij wilt aanbieden, tegen welk tarief en de link naar de Zoom of Teams meeting. Graag binnen 5 dagen invullen. Mocht je hierover willen sparren, laat me dat dan minimaal een week van te voren weten. Ik denk graag met je mee.

♥ Soulcafe zorgt ervoor dat de link naar je Zoom of Teams meeting in de Huddle word geplaatst waarop de vrouwen zich middels een betalingslink kunnen inschrijven.

♥ In de week van de nieuwe maan(d) zal Soulcafe de agenda publiekelijk delen.

♥ De inschrijvingsdatum voor de members sluit 1 dag voordat jij je sessie geeft. Op die dag zal Soulcafe met jou delen hoeveel deelnemers je kunt verwachten.

♥ Soulcafe verspreid agenda via social media kanalen en 1x per kwartaal, met de seizoenswisseling. via een nieuwsbrief. Daarin zal ook input gevraagd worden van de ondernemer en is er een mogelijkheid tot extra zichtbaarheid. Je bent uiteraard welkom om dit ook binnen jou eigen social media kanalen te delen.

♥ De live dag waarin we 2 keer per jaar samenkomen als ondernemers, word gezamenlijk vormgegeven. Soulcafe zal hierin de leidende rol op zich nemen en de ruimte faciliteren.