Biography

Mijn naam is Rahel. Ik woon in Westbeemster met mijn man, dochter en 2 katten. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland waar ik tot mijn negende in Berlijn heb gewoond.

Anderen zeggen over mij dat ze zich gelijk op hun gemak voelen. Dit komt door mijn openheid, inlevingsvermogen en een luisterend oor. Als ervaringsdeskundige hoor ik de vraag achter de vraag en kan ik hier zonder oordeel naar kijken. Een van mijn kernwaarden in het leven is oprechtheid en mezelf niet anders voordoen dan ik ben. Daar horen in mijn ogen zowel goede momenten als minder goede momenten/kwetsbaarheid bij. Hierdoor beschik ik over de kwaliteit om anderen te enthousiasmeren en te motiveren om zichzelf in veiligheid te ontmoeten.

Jarenlang ben ik zoekende geweest naar een leven dat bij mij past en ik ontdekte dat dit een levenslang proces is. Mijn zoektocht laat me elke dag inzien dat zo lang ik mijn hart blijf openen en me elke dag opnieuw afstem met wat mijn hart nodig heeft, een leven ontstaat naar mijn voorwaarden. Door mijn ervaring en expertise kan ik nu anderen helpen en inspireren om hetzelfde te doen.

Ik heb een grote interesse voor menselijk gedrag en hoe alles in het leven met elkaar verbonden is. Met name ben ik geïnspireerd om het cognitieve met het intuïtieve en het spirituele te verbinden. Dit maakt dat ik heel gedreven ben en mezelf hierin continu aan het ontwikkelen ben. Nadat ik mijn propedeuse heb behaald in Toegepaste Psychologie, heb ik de bewuste keuze gemaakt om me verder te ontwikkelen in energetisch en holistisch werk. Ik laat me inspireren door zelf de ervaring aan te gaan tijdens trainingen, workshops, retraites in de Boeddhistische psychologie, het Sjamanisme, (yin) yoga, mindfulness en healings. Ik geloof erin dat door zelf te oefenen en te ervaren, ik alle nodige informatie in lichaam en geest integreer waardoor ik anderen kan begeleiden in hun eigen proces en hierdoor een co-creatie ontstaat tussen mij en degene die ik begeleid. Jij creëert je eigen proces! En ik voel me bevoorrecht om dit te mogen faciliteren.

Ben je op zoek naar iemand die het het cognitieve met het intuïtieve verbindt of te wel, hoofd met hart wil verbinden zodat je met meer tevredenheid, plezier en rust een leven kunt leiden dat bij jou past? Ben je benieuwd wat ik jou kan brengen? Mail of bel me gerust voor een kennismaking.

Rahel Vassen

Rahel Vassen

Rahel's Soul Sessions

Soul Coaching

Soul Coaching

Op aanvraag
Miskraam begeleiding

Miskraam begeleiding

Op aanvraag
Soul Circle

Soul Circle

Laatste za van de maand
Soul Care

Soul Care

Di 9PM Do 9-10AM, 10:30-11:30AM

Boek Jouw SoulSession

Hoofd met hart verbinden om een leven te leiden wat bij jou past!