Biography

Dit ben ik:

Eigenwijs, lief, puur, open, warm, rustig, gedreven, spontaan en een enorme wilskracht om jou te begeleiden weer de mooiste versie van jezelf te worden! Dat leven te leiden waar jij blij van wordt.

Hoe doe ik dat en wat maakt het dat ik hiervan mijn levensdoel gemaakt heb?

Ik geloof dat iedereen, ondanks waar die vandaan komt en wat die heeft meegemaakt er ALTIJD een weg naar binnen is, waar je je kan resetten om ook een leven te leiden waar je je volledig jezelf kan zijn en je vrij, blij en geliefd voelt. En waar je zelfs je dromen kan waarmaken!

Na jarenlang zelf gestruggled te hebben met mezelf na verschillende bewuste en onbewuste trauma's meegemaakt te hebben, struggle in banen, struggle in relaties vond ik dat het ECHT tijd was voor MIJ. Ik wist dat ik meer uit het leven kon halen en toen ik op het randje van een burn-out zat, zette ik de knop om en ben ik me volledig gaan richten op dingen doen die ik leuk vind. Het eerste wat ik deed was uit het bedrijfsleven stappen waar ik 10 jaar in zat en waar ik al die tijd het gevoel had tussen mensen te lopen die maskers droegen.

De jaren erna heb ik veel innerlijk werk verricht om dichter bij mijn kern te komen, mijn potentie en mijn dromen. Dit zorgde voor een enorme shift en ben ik echt gaan inzien dat alles al in mij zit, ik hoef me er alleen maar voor te openen, het werk te doen om de geconditioneerde lagen in mij af te pellen! Door uit mijn hoofd te komen en weer te gaan VOELEN! Oude gedragspatronen doorbreken en opnieuw programmeren met dat waar ik me goed bij voel en mega blij van wordt.

En daar raak ik nooit uitgeleerd in! Super leuk toch?!

Als je dat op deze manier kan zien, ondanks wat je hebt meegemaakt of in welke situatie je nu zit, want geloof me, ik heb ook shit meegemaakt, is het leven ELKE DAG LEUK!

THERE IS A CRACK IN EVERYTHING, THAT’S WHERE THE LIGHT COMES IN

Inmiddels heb ik een goedlopende coachpraktijk aan huis, een onwijs mooie, slimme en gezonde dochter, een hele liefdevolle relatie en durf ik nog grootser te dromen om HELEMAAL MIJN LEVEN TE LEIDEN ZOALS IK DAT WIL!

Als ik dat kan, kun jij dat ook en als jij voelt dat je hier echt voor wilt gaan, verantwoordelijkheid wilt nemen om het werk te doen, dan ben ik er voor jou om je daarin te begeleiden!

Veel liefs, Rahel

Rahel Koot

Rahel Koot

AANBOD

Gratis Masterclass Groei naar Bloei

Sat Mon Tue (8:00 AM - 6:00 PM)

Soul Leadership programma

Sat Mon Tue (8:00 AM - 6:00 PM)

Reserveer Jouw Gratis 1:1 Call

De eerste stap in jouw proces om ruimte te maken voor heling en transformatie!