COMMUNITY

Voor vrouwen die op een bewuste manier met het verlies in de zwangerschap om willen gaan en er klaar voor zijn om goed voor zichzelf te zorgen.

Onwijs mooi en moedig dat jij hier bent! Hiermee heb je al de eerste stap gezet naar een leven met meer vertrouwen, innerlijke rust, plezier en ontspanning.

Na jarenlang persoonlijke ontwikkeling had ik toch wel het idee dat ik met (life changing) situaties in mijn leven bewust om kon gaan maar tijdens mijn eerste miskraam ervaarde ik zoveel verdriet dat ik op automatische piloot ging en vanuit mijn hoofd keuzes ging maken. Wat had ik toen graag vrouwen om me heen gehad die me konden steunen om het proces te doorlopen door me te helpen juist in verbinding te blijven met mijn lichaam en gevoel.

Mijn lichaam liet het vruchtje na een eerste medicatiekuur niet los en ik bleef bloedverlies houden. Dat was mijn leermeester en daar ben ik mijn lichaam enorm dankbaar voor! Want hierdoor voelde het voor mij alsof ik niet anders kon dan goed voor mezelf te zorgen door te luisteren naar mijn lichaam. Yin yoga, meditatie, een baarmoederheling, een sjamanistisch coachtraject volgden om weer meer in verbinding te komen met mijn innerlijke kracht. Door me als persoon te ontwikkelen leerde ik om weer mijn plek in te nemen zodat ik me gezien en gehoord voelde. Dat maakte me er ook van bewust hoe ik me wil verhouden tot mijn kinderwens en in een eventueel volgende zwangerschap.

Dankbaar draag ik deze community met andere ervaringsdeskundige en professionals om jou een plek te geven waar je je niet alleen voelt, je verhaal kan delen met andere gelijkgestemden en je kan onderdompelen in (natuurlijke en bewuste) zorg die ervoor zorgen dat jij jouw plek inneemt waardoor je keuzes en stappen gaat zetten die in lijn zijn met jouw behoeftes en verlangens in het proces van een kinderwens.

Ben jij er klaar voor om je plek in te nemen waarin je je gehoord en gezien voelt om vanuit jouw innerlijke kracht te gaan leven?

En ben jij klaar voor

♥ Vertrouwen in jezelf

♥ Vertrouwen in je lichaam

♥ Positief denken

♥ Werken aan de onderliggende oorzaak van jouw onbalans

♥ Innerlijke rust

♥ Ontspanning

♥ (innerlijke) Vrijheid

♥ De JOY voelen

♥ Een (natuurlijke) manier om om te gaan met verdriet, negatieve gedachtes, spanning, krampachtigheid

En wil jij nu eindelijk ECHT:

♥ Fijne keuzes maken in het dagelijks leven, keuzes die echt bij jou passen

♥ De meest gezonde en gelukkige versie van jezelf te zijn

♥ Jezelf eindelijk eens op nummer 1 te zetten

♥ Investeren in jezelf

Dan ben je hier op de juiste plek!

Sluit je aan bij de

Soulcafe community

Wat kun je verwachten van de Soulcafe community?

♥ Een besloten (online) ontmoetingsplek met gelijkgestemden vrouwen die ook in het proces zitten of zaten van verlies in de zwangerschap

♥ Een veilige en vertrouwde omgeving waar je vragen kan stellen, onzekerheden kan delen, verdriet kwijt kan

♥ Luisterend oor

♥ (H)erkenning

♥ Kennis in de vorm van webinars van ervaringsexperts

♥ Hulp van ervaringsexperts en professionals in onderstaande thema’s

♥ Exclusieve korting op Soulcafe live dag

♥ Exclusieve korting op (online) events bij de aangesloten Soulcafe professionals (o.a. yoga nidra, vrouwencirkels, ademsessies, Qigong, Body Trauma release)

♥ Exclusieve korting op Soulcafe 1 op 1 sessie & trajecten

♥ Meditatie sessies exclusief voor leden van de community

Thema’s die je tegenkomt in de community:

♥ Miskraam in een vroeg stadium

♥ Herhaalde miskramen

♥ Stilgeboorte na een voldragen zwangerschap

♥ Chromosoomafwijking ontdekt in zwangerschap

♥ Kinderwens in vervulling laten gaan door middel van fertiliteitstraject

♥ Jezelf waardevol vinden, ook als een zwangerschap uitblijft

♥ Het verwerken van verloren zielen en hun betekenis ervan op een holistische manier

♥ Contact maken met het kindje door middel van Luisterkindafstemming

Word lid van de Soulcafe community, omring je met gelijkgestemden en neem maandelijks deel aan events voor een fijne en liefdevolle nazorg.

Om het voor iedereen toegankelijk te maken kun jij lid worden van de Soulcafe community voor € 6,99 per maand. Maandelijks opzegbaar.

Ben jij een professional en wil jij samenwerken om deze vrouwen te ondersteunen? Klik dan hier voor meer informatie.

Je kan me ook altijd een mail sturen met je telefoonnummer en website van je onderneming en dan kom ik zo snel mogelijk met je in contact. Ook als je startend ondernemer bent, zonder website, ben je welkom!