Verlies in de zwangerschap

‘Je rouw proces aangaan om heling en liefde in jezelf te vinden en met ontspanning en vertrouwen naar de toekomst kijken’

Lieve vrouw,

Je bent welkom!

Jij bent goed zoals je bent!

Jouw lichaam is goed zoals het is!

Je hebt niet gefaald!

Je bent niet alleen!

Je bent krachtig!

Je bent LIEFDE!

JE MAG ER ZIJN!

Jij bent hier omdat je een miskraam hebt gehad. Dat is super pijnlijk en verdrietig en dat mag er allemaal zijn!

Wist je dat 1 op de 5 vrouwen een miskraam ervaart? Je bent niet alleen.

Maar hoe nu verder? Vaak verloopt het verliezen van je kindje spontaan maar het komt ook geregeld voor dat er medicatie of curettage nodig is. Dat kan het proces lang verdrietig maken en extra ondersteuning in dit proces kan dan heel fijn zijn!

Door nu eerst op een zachte manier goed voor jezelf te zorgen, de pijn in aanwezigheid van een ervaringsdeskundige te mogen doorvoelen, geef je jezelf de gelegenheid om ruimte en lichtheid te ervaren.

Hierdoor kan het pijnlijke transformeren naar liefde en dankbaarheid zodat jij en het ongeboren zieltje hun plek mogen innemen in het familiesysteem. Door weer te verbinden met je lichaam, je baarmoeder en aanwezig te zijn bij het verlangen naar een kindje, mag je leren om te accepteren en te vertrouwen zodat je een eventuele volgende zwangerschap of het leven in het algemeen ontspannen en zonder angst tegemoet kan gaan.

Wat:

Als ervaringsdeskundige faciliteer ik een ruimte voor jou waarin alles mag zijn. Door middel van meditatie, mindfulness, rituelen, schrijfoefeningen, dans, soundwork met klanken en muziek, ademhalingsoefeningen, cacao, etherische olie, hand aanraking begeleid ik jou in het proces van rouw en verlies van je kindje.

Hiermee leer ik je om verbinding te maken met lichaam en geest, zodat de levensenergie weer in jou mag stromen en je contact kan maken met het ongeboren kindje en het verlangen naar een nieuw kindje.

Hoe:

In een 1 op 1 traject ontvang je van mij:

♥ 1 kennismakingsgesprek

♥ 5 sessies à 90 minuten waarin je wekelijks online of naar Westbeemster komt voor een sessie om heling en transformatie in het proces van het verlies tijdens de zwangerschap te ervaren

♥ 10% korting op een strippenkaart voor de wekelijkse meditatie Soul Care sessie

♥ Ecologische thee voor een goede afvoer van afvalstoffen

♥ Dadels, noten en pure chocola om jezelf te voeden met warmte

♥ Incl. cacao ceremonie om je hart te openen en liefde, warmte en zachtheit toe te laten

♥ Incl. soundwork voor volledige ontspanning

♥ Incl. breathwork om connectie te maken met je lichaam

Ik werk zowel online via Teams of op locatie in mijn praktijkruimte in Westbeemster.

Investering:

€ 500 incl. btw

Voel je dat je meer dan 5 sessies nodig hebt, dan kijken we samen wat er nodig is voor jou.

Wanneer:

Je kunt op elk gewenst moment na het verlies van je kindje instappen. Dat kan op de eerste dag van de miskraam maar dat kan ook als het al langer geleden is.

Het kan het een hele stap zijn om contact op te nemen. Daarom bied ik de mogelijkheid voor eerst een gratis kennismakingsgesprek om te zien of er een klik is. Dit kan telefonisch of via Teams.