Soul Circle

PILOT

Jouw reis door het leven met meer vertrouwen, compassie en zelfzorg

We krijgen in ons leven niet alleen met magische momenten van het leven te maken maar ook met ongemak, onzekerheid, stress, onrust, negatieve gedachtens, valse overtuigingen over onszelf, gemis aan zelfvertrouwen, perfectionisme en noem maar op. We ontwikkelen vaste patronen die we onszelf aangeleerd hebben om om te kunnen gaan met deze levensbelemmeringen. En op een dag merken we dat deze overlevingsmechanismen ons niet meer helpen maar ons zelfs beperken waardoor we niet meer een leven leiden dat bij ons past maar een leven wat we hebben aangepast naar de mensen en situaties om ons heen. We voelen ons eenzaam, onzeker, afgewezen en niet meer in verbinding met onszelf waardoor we ons klein houden en geen connectie voelen met onze omgeving, onze diepste dromen. We laten ons teveel beïnvloeden door wat anderen van ons willen, zorgen altijd meer voor de ander dan voor onszelf, durven geen grenzen meer aan te geven en onze eigen ruimte niet meer in te nemen. Dat voelt kwetsbaar en gevoelig en dat durven we al helemaal niet te laten zien want we zijn toch stoere vrouwen?!

Stel je eens voor dat er een ruimte is waarin je HELEMAAL JEZELF mag zijn! Een plek waar je alle rollen die je jezelf hebt opgelegd even helemaal mag loslaten. Een plaats waar je gelijkgestemden mag ontmoeten, vrouwen die hetzelfde ervaren maar elkaar ontmoeten op diepere, bewustere lagen en op spiritueel en gevoelsniveau. Er is weer ruimte om je verbonden te voelen, contact te maken met je innerlijke levensdrive en van daaruit de inspiratie te vinden om ernaar te handelen. Jouw intuïtieve kanten worden weer aangewakkerd, jouw hart en hoofd verbinden om de verbinding met jezelf te herstellen.

Wacht niet tot er meer tijd komt maar maak zelf die tijd. Stel de zorg voor jezelf voorop, al is het maar een uurtje in de week.

Ik organiseer een pilot van drie bijeenkomsten om te kijken waar de behoefte ligt en waar ik daar iets in kan betekenen.
Het is een cirkel waarin we samen mediteren met onze levensprocessen gekoppeld aan Boeddhisme, Mindfulness, Sjamanisme en Psychologie en onze processen delen (naar wens). Vanuit intuïtie draag ik iets extra’s aan waarvan ik voel dat er op dat moment behoefte aan is; soundhealing, dansen, zingen.
Zorg ervoor dat je een fijn plekje voor jezelf klaar maakt en een uur ongestoord voor jezelf hebt.

PRAKTISCHE INFO:
1e ONLINE
19 april dinsdagavond 20:30-21:30 uur
2de ONLINE
26 april dinsdagavond 20:30-21:30 uur

3de LIVE in Westbeemster
7 mei zaterdagochtend 10:00-11:30 uur

Kosten: nu met 50% korting – geen €111 maar €55 incl. btw (alleen deze pilot)