Soul Leadership programma is de meest diepgaande training wat hoofd met gevoel verbindt voor persoonlijke groei en een blijvende transformatie.

Als jij bezig bent om altijd maar te groeien in zowel je werk als privé omdat je voelt dat er nog zoveel meer is en er nu klaar voor bent om die échte switch te maken en er vol voor te gaan, dan is dit programma iets voor jou!

Je leert hoe je thuis komt bij jezelf, hoe je jezelf weer op de troon zet en je eigen kracht en zelfverzekerdheid voelt. Je leert expressie te geven aan al je gevoelens, hoe je controle kan loslaten en leert te vertrouwen om vervolgens jezelf weer terug te brengen in balans en rust. Zonder het in je hoofd te zoeken maar door het lichaam in te gaan kom je weer in verbinding met jezelf. Je lichaam is de sleutel naar voelen en voelen is de poort naar wie jij in essentie bent.

Met een zachte, maar heel gerichte en daadkrachtige energie wist Rahel mij in no time dieper te laten kijken. Dieper te durven gaan.

Rahel, jouw liefdevolle aandacht en zorg hebben mij weer in verbinding gebracht met mijzelf en mijn zielspad.

Louise, deelnemer energetische coachsessie

Deze training geeft je structuur, een stevig fundament waar je verder op gaat bouwen en een gevoel van warmte, liefde, magie; dat ALLES mogelijk is voor jou ongeacht uit welke situatie je komt of je je in bevindt.

ALLES ZIT AL IN JOU, JE HOEFT JE ER ALLEEN MAAR VOOR TE OPENEN

Het ervaringsgericht werken paste perfect bij mij. Rahel kon op het juiste moment mij helpen om door mijn comfortzone te gaan vanuit een kracht. Ik ben tot veel inzichten gekomen.

Ze blijft me helpen om verder te groeien uit mijn controle en daarnaast houdt ze de verantwoordelijkheid bij jou, wat belangrijk is zodat je er uit kan leren. De essentie: veiligheid en vertrouwen! Bedankt voor deze mooie reis die intens was en mij op korte tijd heel hard heeft doen groeien!

Loesje, deelnemer 2-daagse energetische training

Schrijf je hieronder snel in voor de eerste en laatste ronde dit jaar die van start gaat op 1 juni!

Wat houdt het in?

Elke maand (gedurende 6 maanden) ga je zelf aan de slag met een compleet energetisch pakket:

➳ Live kick off tantra avond met de groep

➳ 6 live 1 op 1 energetische sessies

➳ Elke maand een online live Q&A met de groep, op de eerste donderdag van de maand om 10:00 uur (m.i.v. juli) Als je niet aanwezig kunt zijn, kun je de opname terugkijken en je vragen vooraf insturen

➳ Live kick off tantra avond met de groep (t.w.v. €99)
➳ 6 live 1 op 1 energetische sessies (t.w.v. €1933)
➳ Elke maand een online live Q&A met de groep, op de eerste donderdag van de maand om 10:00 uur (m.i.v. juli) Als je niet aanwezig kunt zijn, kun je de opname terugkijken en je vragen vooraf insturen (t.w.v. €462)
➳ Elke maand online live 1 op1 coachcall incl. gepersonaliseerde roadmap (t.w.v. €1666)
➳ Maandelijkse energie update conform jouw levensjaarthema (t.w.v. €199)
➳ Toegang tot de Soul Leadership community Whatsapp groep met gelijkgestemden (onbetaald!)
➳ Human Design reading incl. Q&A (t.w.v. €99)
➳ Afsluit groepsretreat (€222)
➳ Extra: Visualisatiepakket waarin je ook nog eens onbeperkt toegang blijft behouden! (t.w.v. €111)

 

Alleen de groepssessies hebben een datum (kick off avond, online Q&A en het afsluit retreat), voor de rest kan je het programma op je eigen tempo volgen en inplannen via een online kalender.

Voor wie is dit programma geschikt?

Mijn coaching is anders dan andere coaching. Ik neem je niet mee aan de hand, ik leg de verantwoordelijkheid geheel bij jou neer. Een coach neem je omdat je het zelf heel goed al weet maar je weet ook dat je samen nog verder kan komen. Een goede coach is in mijn ogen iemand die de essentie in jou weer aanwakkert zodat je je weer herinnert dat alle kracht al in jou zit!

Daarom vind ik het heel belangrijk om met mensen te werken die echt bereid zijn om te willen veranderen en om het werk hiervoor zelf te doen. Dat hoeft geen ploeteren te betekenen of als heel zwaar ervaart te worden maar je moet je er wel klaar voor voelen om alles in jou aan te kijken en om de stappen te maken naar groei!

Je kunt dit programma voor jezelf in je privé situatie gebruiken maar is ook heel geschikt voor ondernemers die willen groeien met hun business.

Dit is voor jou als je;

➳ voelt dat er nog zoveel meer in jou zit dan wat je er nu uithaalt

➳ je wilt leren hoe je meer kunt voelen

➳ klaar bent voor échte diepe, blijvende transformatie en groei in jezelf (en evt. je business)

➳ je ‘oude ik’ los wilt laten en bereid ben om je ‘nieuwe ik’ te ontmoeten, waarin ALLES mogelijk is

➳ bereid bent om in jezelf te investeren

➳ erachter wilt komen wie je bent en wat je nu wilt in je leven, waar je écht blij van wordt

➳ klaar bent om weer leider te worden over je eigen leven en verantwoordelijkheid wilt nemen

➳ meer zelfvertrouwen wilt

➳ weer van jezelf wilt houden

➳ wilt leren hoe spiritualiteit je leven magisch kan maken

➳ open staat om nieuwe manieren te ontdekken die jou helpen om je mindset enorm te shiften

➳ voelt dat je het niet alleen wilt doen maar je ook wilt laten steunen door gelijkgestemden

➳ plezier wilt hebben gedurende je groeiproces

Dit is NIET voor jou als je;

➳ het alleen wilt doen

➳ nog even geen behoefte hebt aan groei

➳ een allergie hebt voor gelijkgestemden of samenzijn in groepen

➳ niet ervan houdt om geld als investering aan jezelf uit te geven

WAT NU?

YES, ik schrijf me in!

De deuren van het programma gaan open op 1 juni. Er is max. plek voor 8 deelnemers.

Na de inschrijving ontvang je toegang tot het visualisatiepakket zodat je direct aan de slag kan en krijg je de link naar mijn online kalender waarin je je eerste energetische coachsessie kunt inplannen voor juni.

YES, maar ik wil nog even sparren.

Ook dat kan! Plan hieronder dan je Soul koffie call met mij in waarin we samen overleggen of dit nu een juiste match voor jou is.

FAQ

Vragen die ik vaak krijg:

Ik twijfel of dit iets voor mij is. Waarom zou me dit kunnen helpen want ik heb al veel geprobeerd..

Mijn coaching gaat verder dan alleen praten. Ik heb zelf ook heel veel geprobeerd en telkens merkte ik dat ik het met mijn hoofd allemaal heel goed kon begrijpen maar mijn gevoel kwam er elke keer te laat achteraan. Het belangrijkste is dat jij open staat voor iets nieuws en voor verandering om ware groei in jezelf te kunnen maken. Als je nog steeds twijfelt, plan dan die Soul Koffie Call met mij in. Ik ga je niet proberen te overtuigen, dat kun alleen jij maar ik kan wel je drempel aanhoren en met je meedenken wat het beste voor jou nu zou kunnen zijn.

Ik vind groepen vaak spannend.

Dat snap ik heel goed, ik vind groepen soms nog steeds spannend. Mijn ervaring is, hoe meer je gaat groeien in je proces, hoe meer je spannende dingen als iets leuks gaat ervaren waarin je weer een groeisprong gaat maken in plaats van dat je het als iets negatiefs spannend ervaart. Daarnaast heb ik ervaren dat de dynamiek van een groep heel stimulerend werkt. En tot slot, om de sprong te maken naar leiderschap nemen over je eigen leven, dien je volgens het psychologische model ‘de piramide van Maslow’ ook in je sociale behoefte te voldoen.  Maar als jij het liever alleen wilt doen en hierin niet open staat voor verandering, is dit programma niets voor jou.

Het programma loopt door de zomervakantie en dan ik wil zoveel mogelijk vrij en ontspannen.

YES, dat snap ik heel goed en dat wil ik ook! 🙂 Het programma is er zo op ingericht dat je tijdens je zomervakantie achteruit kunt leunen, met een heerlijk drankje in je hand en even online in kunt checken bij mij en zelf je Human Design basic reading lekker onderuit gezakt op je tuinstoel kunt gaan lezen. Mocht je evengoed ernaast aan de slag willen, kun je altijd een live sessie inplannen want ik ben tussendoor een paar weken wel beschikbaar!

Wat als het niets voor mij is?

Geen probleem! Binnen 14 dagen ontvang jij je geld terug.

Kan ik bij jou in termijnen betalen?

Ja. In 1x is het €2222 excl. btw. In 6x is het excl. €370 btw of in 12x is het €185 excl. btw.