Soul Coaching

‘Life is a Journey not a destination. There are no mistakes, just chances we’ve taken. All we have is NOW’ – India Arie –

Zodra we geboren worden en verbaal contact kunnen maken met de mensen om ons heen, begint ons leven complex te worden.

We krijgen niet meer alleen te maken met de mooie en magische momenten van het leven maar ook met ongemak, onzekerheid, stress, onrust, negatieve gedachtes, valse overtuigingen over onszelf, gemis aan zelfvertrouwen, perfectionisme en noem maar op. We ontwikkelen vaste patronen die we onszelf hebben aangeleerd om om te kunnen gaan met deze levensbelemmeringen. En op een dag merken we dat deze vaste patronen ons niet meer dienen maar ons zelfs beperken in ons leven waardoor we niet meer een leven leiden dat bij ons past maar wat we hebben  aangepast naar de mensen en situaties om ons heen.

Jij wilt hiermee om leren gaan! Maar vanuit je eigen conditionering heb je hierdoor een blinde vlek gecreëerd waardoor je niet de handvaten ziet die je kunnen ondersteunen in jouw proces om weer regie te nemen over je eigen leven en een leven te leiden naar jou innerlijke waarden, vanuit jouw kracht!

Als je dit herkent en je wilt hierin begeleid worden, dan heb je in mij gevonden wat je zoekt.

Ik nodig je van harte uit om weer de regie te nemen over je eigen leven, je te laten leiden door vertrouwen en liefde in jezelf zodat jij jouw leven gaat leiden precies zoals het bij je past. Ik zou me bevoorrecht voelen als ik jou hierin mag begeleiden.

Werkwijze

Ik bied 1 op 1 coaching aan zowel wandelend midden in de mooie natuur van de Beemster als in mijn fijne praktijkruimte in Westbeemster. Ook kun je bij mij een online traject volgen.

Laat je verwennen door een portie selfcare die ik jou aanreik!

Ik werk vanuit intuïtie en holisme, dat betekent dat ik jou aanreik waar je op dat moment behoefte aan hebt. In mijn werkwijze verbind ik cognitie met gevoel /lichaam met geest. Ik geloof er namelijk in dat lichaam en geest samenwerken en dit uiteindelijk bepaalt hoe wij ons fysiek en mentaal voelen. Hierbij zet ik tools in uit de psychologie, het boeddhisme, mindfulness en het sjamanisme, afhankelijk van waar ik voel waar jij behoefte aan hebt.

Hoe?

Als jij de intentie hebt om bij mij een traject te volgen, kijken we samen tijdens een kennismakingsgesprek waar jij nu staat en wat je van mij nodig zou hebben. Als het aan beide kanten goed voelt, kijken we naar welk traject op dit moment het beste bij jou past. Mijn visie is om te werken voor duurzaamheid, daarom werk ik alleen met trajecten. Ervaring heeft geleerd dat gedragsverandering tijd nodig heeft zodat je het ook kan integreren voor de langere termijn.

Zodra jij de eerste stap gezet hebt door dit traject met jezelf aan te gaan, is jouw transformatie al begonnen naar de persoon die jij in essentie bent. Ik vind het belangrijk dat jij zelf bepaald in welk tempo je je wilt blijven ontwikkelen en daarom bied ik driepakketten aan.

Als jij kiest voor het Soul Comfort pakket ontvang je 12 sessies verspreid over 6 maanden. Je wilt nog niet te hard van stapel lopen en rustig de komende 6 maanden aan je ontwikkeling werken. In deze 6 maanden ontvang je tools en inzichten waarmee je na 6 maanden zelf binnen jouw comfort zone verder mee aan de slag kan.

In het Soul Changing pakket ontvang je 24 sessies gedurende 12 maanden. Jij geniet ervan om jezelf te blijven ontwikkelen en vindt het fijn om voor een langere periode geïnspireerd te worden in je zelfontwikkeling. Na 12 maanden heb je een diep gegrond vertrouwen ontwikkelt waardoor je nu keuzes gaat maken die volledig bij jou passen.

Vind jij het toch nog een beetje spannend allemaal en merk je dat je nog wat onzeker bent, dan is er het Soul Basic pakket voor jou. Dat is een instaptraject van 6 sessies gedurende 3 maanden waarin we vooral kennis gaan maken met wat jou in de weg staat om vrijer te kunnen leven.

Kennismakingsgesprek

Prijs: €95

Lengte sessie: 1,5 uur

Locatie: Hobrederweg 1a Westbeemster of online

Soul Basic

Prijs: €555 incl. kennismakingsgesprek

Losse sessie: €95

Aantal sessies: 6

Lengte sessie: 1x keer in twee weken 1,5 uur

Startdatum: In overleg

Lengte traject: 3 maanden

Locatie: Hobrederweg 1a Westbeemster en/of online

Extra’s: 50% korting op wekelijkse Soul Care sessie + afsluitritueel

Soul Comfort

Prijs: €1111 incl. kennismakingsgesprek

Losse sessie: €95

Aantal sessies: 12

Lengte sessie: 1x keer in twee weken 1,5 uur

Startdatum: In overleg

Lengte traject: 6 maanden

Locatie: Hobrederweg 1a Westbeemster en/of online

Extra’s: 50% korting op wekelijkse Soul Care sessie + afsluitritueel

Soul Changing

Prijs: €2222 incl. kennismakingsgesprek

Losse sessie: €95

Aantal sessies: 24

Lengte sessie: 1x keer in twee weken 1,5 uur

Startdatum: In overleg

Lengte traject: 12 maanden

Locatie: Hobrederweg 1a Westbeemster en/of online

Extra’s: 50% korting op wekelijkse Soul Care sessie + afsluitritueel

Verbinden met jezelf – vanuit daar ontstaat groei

Martine: Heel dankbaar om Rahel te hebben leren kennen tijdens de Soul Coaching sessies. Intuïtieve oefeningen om het hoofd met het hart te verbinden, en altijd in overleg wat goed past. Gelijk een veilig en vertrouwd gevoel in de samenwerking, wat goed helpt bij het doen van de oefeningen. Dank!

De coach

‘Door hart en hoofd met elkaar te verbinden voel ik me meer geworteld in mezelf, lukt het me eerder om stressvolle situaties te herkennen en er bewust naar te handelen. Ik heb dagelijks tijd voor mezelf waardoor ik me meer tevreden en rustig voel.’

Biography

Mijn naam is Rahel. Ik woon in Westbeemster met mijn vriend, dochter en 2 zoete katten. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland waar ik tot mijn negende in Berlijn heb gewoond.

Anderen zeggen over mij dat ze zich gelijk op hun gemak voelen. Dit komt door mijn openheid, inlevingsvermogen en een luisterend oor. Als ervaringsdeskundige hoor ik de vraag achter de vraag en kan ik hier zonder oordeel naar kijken. Een van mijn kernwaarden in het leven is oprechtheid en mezelf niet anders voordoen dan ik ben. Daar horen in mijn ogen zowel goede momenten als minder goede momenten/kwetsbaarheid bij. Hierdoor beschik ik over de kwaliteit om anderen te enthousiasmeren en te motiveren om zichzelf in veiligheid te ontmoeten.

Jarenlang ben ik zoekende geweest naar een leven dat bij mij past en ik ontdekte dat dit een levenslang proces is. Mijn zoektocht laat me elke dag inzien dat zo lang ik mijn hart blijf openen en me elke dag opnieuw afstem met wat mijn hart nodig heeft, een leven ontstaat naar mijn voorwaarden. Door mijn ervaring en expertise kan ik nu anderen helpen en inspireren om hetzelfde te doen.

Ik heb een grote interesse voor menselijk gedrag en hoe alles in het leven met elkaar verbonden is. Met name ben ik geïnspireerd om het cognitieve met het intuïtieve en het spirituele te verbinden. Dit maakt dat ik heel gedreven ben en mezelf hierin continu aan het ontwikkelen ben. Nadat ik mijn propedeuse heb behaald in Toegepaste Psychologie, heb ik de bewuste keuze gemaakt om me verder te ontwikkelen in energetisch en holistisch werk. Ik laat me inspireren door zelf de ervaring aan te gaan tijdens trainingen, workshops, retraites in de Boeddhistische psychologie, het Sjamanisme, (yin) yoga, mindfulness en healings. Ik geloof erin dat door zelf te oefenen en te ervaren, ik alle nodige informatie in lichaam en geest integreer waardoor ik anderen kan begeleiden in hun eigen proces en hierdoor een co-creatie ontstaat tussen mij en degene die ik begeleid. Jij creëert je eigen proces! En ik voel me bevoorrecht om dit te mogen faciliteren.

Ben je op zoek naar iemand die het het cognitieve met het intuïtieve verbindt of te wel, hoofd met hart wil verbinden zodat je met meer tevredenheid, plezier en rust een leven kunt leiden dat bij jou past? Ben je benieuwd wat ik jou kan brengen? Mail of bel me gerust voor een kennismaking.

Rahel Vassen

Rahel Vassen