Soul Care

‘Een moment helemaal voor jou alleen, verbinden met je innerlijke kracht, accepteren wat er is en vanuit daar leven’

Met de wekelijkse meditatie Soul Care sessies kunnen moeders, vrouwen met een kinderwens het proces, het moederschap of een nieuwe zwangerschap meer ontspannen beleven en zich op deze manier voorbereiden op wat er gaat komen.

Tijdens de Baby Loss Awareness Week van 9-15 oktober, kun je op dinsdag 11 oktober van 20:15-20:45 uur GRATIS deelnemen aan een meditatie om stil te staan bij het verlies wat jij hebt meegemaakt tijdens de zwangerschap.

Floortje: ‘Rahel neemt je mee op reis die van zeer waardevolle betekenis is. Opzoek naar mijn innerlijke kracht. Het was een zeer fijn moment. Een moment helemaal voor mij alleen. Dat is voor drukke mama’s zeldzaam en zo nodig. Laat je verrassen door Rahel.’

Wat?

Elke woensdagavond staat om 20:00 uur de thee klaar (bij je thuis online of in mijn praktijkruimte in Westbeemster) en mag je een moment voor jezelf creëren. Van 20:15-20:45 uur begeleid ik de groep in een meditatie om stil te staan bij wat er op dat moment is en om te leren gaan met beperkende gedachtes, emoties zodat je in het dagelijks leven bewuster zult gaan handelen op een manier die bij jou past.

Leanne: ‘Voor mij is het meedoen met de begeleide meditaties van Rahel, een manier om even stil te staan en in rust te zijn met mezelf en de dingen die gebeuren. Het helpt me om dat wat er is te accepteren en vanuit daar te leven. Dank je wel Rahel!’

Hoe?

Ik begeleid de groep door middel van meditatie, mindfulness, soundwork met klanken, muziek en zang, ademhalingsoefening, etherische olie, hand aanraking.

Elke sessie is anders omdat ik werk vanuit intuïtie en aandraag waarvan ik voel dat het op dat moment nodig is.

Na afloop is er ruimte voor jou om te delen als je hier behoefte aan hebt.

Wat heb je nodig:

Als je ONLINE meedoet: Een plek waar je ongestoord een uur voor jezelf hebt. Kleding waar je je comfortabel en vrouwelijk in voelt. Een (meditatie)kussen, eventueel een (yoga)mat, eventueel een deken, kop warme thee.

Als je IN MIJN PRAKTIJKRUIMTE meedoet: Kleding waar je je comfortabel en vrouwelijk in voelt. De rest is aanwezig.

Investering:

Losse sessie: €17,00

Rittenkaart van 10 keer: €160

Aanmelden kan door mij een mail te sturen of een whatsapp:

M: rahel@soulcafe.nl

T: 0657595849

Ik kan me voorstellen dat dit nog best spannend voor je kan zijn. Daarom bied ik de mogelijkheid voor een gratis 1:1 call. Hier kun je al je vragen of onzekerheden kwijt. Dit kan telefonisch of via Teams.