Professionals

Een plek voor vrouwelijke professionals die vanuit bezieling en verbinding ondernemen

Er zijn zoveel vrouwen op deze aarde die prachtig werk doen om het bewustzijn te vergroten en echte experts zijn in het vergroten van zelfliefde, (zelf)vertrouwen, ontspanning en in verbinding komen met jouw kern. Ieder op haar eigen manier door bijvoorbeeld; yoga, meditatie, healings, readings, familieopstelling, vrouwencirkels, ademwerk, lichaamswerk enz.

Als (startend) zelfstandig ondernemer is het niet altijd makkelijk maar je hoeft er niet alleen voor te staan!

Waarom zouden we onze krachten niet bundelen om elkaar te versterken, meer samenkomen om elkaar te helpen als zelfstandige ondernemers met het gezamenlijke doel om zoveel mogelijk vrouwen te ondersteunen tijdens of na verlies in de zwangerschap.

Soulcafe is daarom ook een plek voor alle vrouwelijke ondernemers in heel Nederland die door hun werk meer licht en liefde willen geven.

♥ Een plek waarin je jouw diensten (online) kan inzetten om vrouwen tijdens verlies in de zwangerschap en erna te begeleiden.

♥ Een netwerk van gelijkgestemden waarin we met elkaar verbinden en elkaar dragen.

Ben jij zo een ondernemer?

Lid worden van de community

Wat brengt jou de Soulcafe community:

♥ Een netwerk van gelijkgestemde ondernemers waarmee je kan sparren, die elkaar versterken en waar je je door kan laten inspireren

♥ 2 live dagen per jaar die we met elkaar gaan dragen door ons werk te delen en te verbinden om ons bewustzijn en vertrouwen in het ondernemerschap verder te vergroten (denk aan innerlijke reizen, journaling, vrouwencirkels)

♥ 1à 2 live dagen per jaar waarin we ons gaan verbinden met onze klanten

♥ Meer zichtbaarheid

♥ Meer naamsbekendheid

♥ Een gratis extra verkooppunt* voor meer financiële groei waardoor je jouw missie als zelfstandig ondernemer kunt blijven doen

♥ Ontwikkelen van samenwerkingen

♥ Laagdrempelige manier voor een vrouw om kennis te maken met jou en wat je doet, hiermee vergroot je de kans om een klant erbij te krijgen

♥ Vergroten van je (zelf)vertrouwen door ondersteuning van dit netwerk

♥ Gratis marketing

* Wat houdt een gratis extra verkooppunt in:

In de Huddle, de besloten community voor vrouwen die verlies in de zwangerschap hebben ervaren, bied jij je diensten online aan. Jij hebt dus geen extra werk en kosten voor het aanmaken van een event.

Werkwijze & Visie

Bij Soulcafe werken we vanuit ons natuurlijke ritme. Dat houdt in dat we werken met de energie van de maan, menstruatiecyclus en de seizoenen en ons hierop afstemmen.

Elke nieuwe maan(d) verschijnt de agenda voor die komende maancyclus. Ter voorbereiding op de nieuwe maancyclus word een google drive document gedeeld, die verstuurd word in de week van het laatste kwartier van de maan, waarin alle ondernemers hun diensten invullen die ze in die maancyclus willen aanbieden.

Soulcafe is géén commerciële instelling. Ondernemers die aangesloten zijn werken vanuit pure en oprechte bezieling aan hun business en vanuit de intentie om vrouwen te ondersteunen in zowel elkaars werk als op persoonlijk vlak.

Word lid van de Soulcafe community, omring je met gelijkgestemden en bied maandelijks jouw diensten om meer liefde en licht in de wereld te brengen!

Om het voor iedereen toegankelijk te maken kun jij lid worden van de Soulcafe community voor € 49,99 excl. btw per maand.

De eerste twee maanden ontvang je 50% instapkorting vanwege de opening van de Soulcafe community.

Maandelijks opzegbaar, zie hier de verdere voorwaarden.

Reserveer hier een kennismakingsgesprek of word direct lid.