SOUL NIEUWS

 

Per 1 januari 2017 is Soul Café gesloten!

Lees verder
17-01-2017


  Lees verder >

Lieve gasten, bezoekers van het Soul Café.

Na drie intensieve jaren gaat het Soul Café in het nieuwe jaar over naar een nieuwe eigenaar. Van een typische eigentijdse 'hangout' gaat de nieuwe eigenaar zich meer richten op de internationale keuken. Dat vraagt een nog intensievere focus op de exploitatie van de onderneming. Aangezien de focus van ons voornamelijk ligt op het Uitzendbureau (www.talentflex.nl), Payrolling (www.pebles.nl) en mobiliteitsdienstverlening (www.cardan.com) is het tijd om ons te gaan concentreren op onze corebusiness, namelijk 'het in beweging brengen van mensen'.

We zijn enorm trots en dankbaar dat u de afgelopen jaren onze gast bent geweest. Wij zien er nu al naar uit dat, na een verbouwing van 2 maanden, een prachtig internationaal concept zal herrijzen aan TalentSquare 333 te Tilburg en u weer te mogen ontmoeten.

Het artikel van het Brabant Dagblad kunt u hier lezen. 

Dank en groet, 
Team Soul Café

 

SOUL NIEUWS

 

Talentflex, voor studenten met ambities!

Lees verder
05-02-2014
Studeren, geld verdienen én al een start maken op de arbeidsmarkt. Daarvoor moet je bij Talentflex zijn.   Lees verder >
Een goede bijbaan levert jou relevante werkervaring op én je start met het opbouwen van je eigen netwerk. Allemaal ingrediënten die jouw kansen op de arbeidsmarkt na je studie aanzienlijk vergroten. Talentflex neemt jou in dienst en begeleidt jou persoonlijk naar een relevante bijbaan in de (zakelijke) dienstverlening, logistiek, techniek, zorg of leisure & hospitality. Als werkgever zorgt Talentflex ervoor dat jij de coaching en begeleiding krijgt die jij nodig hebt.

Maar wat heeft dat met Soul Tilburg te maken? Goede vraag! De coaches van Talentflex houden dagelijks kantoor bij Soul Tilburg Ben jij een student met ambities?

Showit to us! Loop binnen, bel ons voor een afspraak op 088-500 40 40 of kijk op www.talentflex.nl
 

SOUL NIEUWS

 

Studeren met hart en Soul

Lees verder
05-02-2014
In samenwerking met de Studentenraad Tilburg biedt Soul Tilburg ruim 300 werkplekken waar studenten dagelijks terecht kunnen om te studeren!   Lees verder >
Met gratis wifi, voldoende stroomaansluitingen voor laptops, een printvoorziening en aparte lokalen voor groepswerk, brainstormsessies of vergaderingen, is Soul Tilburg dé plek om te studeren en je te laten inspireren. Sluit de dag af met een lekker hapje en drankje bij Soul Food. Zo wordt studeren écht een feest.
 

SOUL NIEUWS

 

Vacatures

Lees verder
01-02-2014
Ben jij op zoek naar de leukste bijbaan van Tilburg?   Lees verder >

Ben jij op zoek naar de leukste bijbaan van Tilburg?

Dat komt goed uit, want wij zijn op zoek naar de leukste studenten van Tilburg. Wij zoeken versterking in de keuken en in de bediening. info@soultilburg.nl of kom langs en overtuig ons.

Weet jij van aanpakken en heb je een stralende lach? Ben jij een talent met soul? Stuur een mail met je CV en motivatie naar ons.

 
 | 1 |  >
Address
TalentSquare 333, 5038 LX Tilburg
Telefoon +31 (0)88 – 500 4095
E-mail info@soulcafe.nl

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 23.00 uur
Zaterdag en zondag van 14.00 tot 23.00 uur
Order online