Soul Workshop

Als je beter voor jezelf zorgt, ga je jezelf beter voelen. Dan ga je betere keuzes maken en mooiere dingen aantrekken.

Doordat het leven uit veel verschillende fases bestaat is de zoektocht naar een leven wat bij jouw past een levenslang proces. De workshops die ik ontwikkel sluiten aan bij verschillende fases en bestaan uit diverse thema’s. Hierin zal altijd een levensgericht thema centraal staan waarbij je leert om hart met hoofd te verbinden voor een gelukkiger leven.

Workshop Veerkrachtiger worden

BE KIND TO YOUR MIND

Vergroot je veerkracht voor meer balans en tevredenheid.

Vergelijk jij je wel eens met anderen en krijg je hierdoor een laag zelfbeeld? Heb jij wel eens last van negatieve gedachtes? En heeft dit als effect dat jij afstand tot jezelf voelt en je stressgevoeliger bent?

Veerkracht kun je ontwikkelen en in deze workshop krijg je in een klein groepje de basiskennis over veerkracht en leer je door korte oefeningen hoe je zelf veerkrachtiger kan zijn in jouw leven.

Na deze training

  • pas je krachtige oefeningen toe om negatieve gedachtes te beïnvloeden
  • herken je je eigen uitdagende situaties
  • kun je uitleggen wat veerkracht betekent

Details

  • Prijs € 59,95 incl. btw
  • Duur 2,5 uur
  • Datum woensdag 12 mei 2021
  • Tijd 09:30-12:00 uur
  • Locatie via Zoom
  • Extra's Goodiebag & Selfcare

Recensies

Floortje: ‘Rahel neemt je mee op reis die van zeer waardevolle betekenis is. Opzoek naar mijn innerlijke kracht. Het was een zeer fijn moment. Een moment helemaal voor mij alleen. Dat is voor drukke mama’s zeldzaam en zo nodig. Laat je verrassen door Rahel.’

Joyce: ‘Wat een fijne, leerzame workshop over Veerkracht heb ik gevolgd bij Soulcafe! Rahel weet een open sfeer te creëren en heeft een prettige manier van coachen, waardoor je je echt op je gemak voelt. Ik heb weer nieuwe inspiratie gekregen – dank hiervoor!’

De coach

‘Door hart en hoofd met elkaar te verbinden voel ik me meer geworteld in mezelf, lukt het me eerder om stressvolle situaties te herkennen en er bewust naar te handelen. Ik heb dagelijks tijd voor mezelf waardoor ik me meer tevreden en rustig voel.’

Biography

Mijn naam is Rahel. Ik woon in Haarlem met mijn vriend en 2 zoete katten. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland waar ik tot mijn negende in Berlijn heb gewoond.

Anderen zeggen over mij dat ze zich gelijk op hun gemak voelen. Dit komt door mijn openheid, inlevingsvermogen en een luisterend oor. Als ervaringsdeskundige hoor ik de vraag achter de vraag en kan ik hier zonder oordeel naar kijken. Een van mijn kernwaarden in het leven is oprechtheid en mezelf niet anders voordoen dan ik ben. Daar horen in mijn ogen zowel goede momenten als minder goede momenten/kwetsbaarheid bij. Hierdoor beschik ik over de kwaliteit om anderen te enthousiasmeren en te motiveren om zichzelf in veiligheid te ontmoeten.

Jarenlang ben ik zoekende geweest naar een leven dat bij mij past en ik ontdekte dat dit een levenslang proces is. Mijn zoektocht laat me elke dag inzien dat zo lang ik mijn hart blijf openen en me elke dag opnieuw afstem met wat mijn hart nodig heeft, een leven ontstaat naar mijn voorwaarden. Door mijn ervaring en expertise kan ik nu anderen helpen en inspireren om hetzelfde te doen.

Naast het coachen werk ik als begeleider. Ik begeleid jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en andere psychische problematiek. Ik heb een grote interesse voor menselijk gedrag en hoe alles in het leven met elkaar verbonden is. Met name ben ik geïnspireerd om het cognitieve met het spirituele te verbinden. Dit maakt dat ik heel gedreven ben en mezelf hierin continu aan het ontwikkelen ben. Nadat ik mijn propedeuse heb behaald in Toegepaste Psychologie, heb ik de bewuste keuze gemaakt om me verder te ontwikkelen in energetisch en holistisch werk. Ik laat me inspireren door zelf de ervaring aan te gaan tijdens trainingen, workshops, retraites in de Boeddhistische psychologie, het Sjamanisme, (yin) yoga, mindfulness en healings. Ik geloof erin dat door zelf te oefenen en te ervaren, ik alle nodige informatie in lichaam en geest integreer waardoor ik anderen kan begeleiden in hun eigen proces en hierdoor een co-creatie ontstaat tussen mij en degene die ik begeleid. Jij creëert je eigen proces! En ik voel me bevoorrecht om dit te mogen faciliteren.

Ben je op zoek naar iemand die het spirituele met het cognitieve verbindt of te wel, hoofd met hart wil verbinden zodat je met meer tevredenheid, plezier en rust een leven kunt leiden dat bij jou past? Ben je benieuwd wat ik jou kan brengen? Mail of bel me gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Rahel Vassen

Rahel Vassen

Vergelijkbare Soul Sessions

Hoe kun je dagelijks hart met hoofd verbinden zodat je een leven leidt wat volledig past bij jou?

Soul Coaching

Soul Coaching

Op aanvraag
Soul Workshop

Soul Workshop

Woensdag 12 mei 2021