Soul Workshop

Als je beter voor jezelf zorgt, ga je jezelf beter voelen. Dan ga je betere keuzes maken en mooiere dingen aantrekken.

Doordat het leven uit veel verschillende fases bestaat is de zoektocht naar een leven wat bij jouw past een levenslang proces. De workshops die ik ontwikkel sluiten aan bij verschillende fases en bestaan uit diverse thema’s. Hierin zal altijd een levensgericht thema centraal staan waarbij je leert om hart met hoofd te verbinden voor een gelukkiger leven.

Workshop Veerkrachtiger worden

BE KIND TO YOUR MIND

Vergroot je veerkracht voor meer balans en tevredenheid.

Vergelijk jij je wel eens met anderen en krijg je hierdoor een laag zelfbeeld? Heb jij wel eens last van negatieve gedachtes? En heeft dit als effect dat jij afstand tot jezelf voelt en je stressgevoeliger bent?

Veerkracht kun je ontwikkelen en in deze workshop krijg je in een klein groepje de basiskennis over veerkracht en leer je door korte oefeningen hoe je zelf veerkrachtiger kan zijn in jouw leven.

Na deze training

  • pas je krachtige oefeningen toe om negatieve gedachtes te beïnvloeden
  • herken je je eigen uitdagende situaties
  • kun je uitleggen wat veerkracht betekent

Details

  • Prijs € 96,25 incl. btw
  • Duur 2,5 uur
  • Datum 29 augustus 2020
  • Tijd 09:30-12:00 uur
  • Locatie Haarlem
  • Extra's Goodiebag & Selfcare

Recensies

Floortje: ‘Rahel neemt je mee op reis die van zeer waardevolle betekenis is. Opzoek naar mijn innerlijke kracht. Het was een zeer fijn moment. Een moment helemaal voor mij alleen. Dat is voor drukke mama’s zeldzaam en zo nodig. Laat je verrassen door Rahel.’

Joyce: ‘Wat een fijne, leerzame workshop over Veerkracht heb ik gevolgd bij Soulcafe! Rahel weet een open sfeer te creëren en heeft een prettige manier van coachen, waardoor je je echt op je gemak voelt. Ik heb weer nieuwe inspiratie gekregen – dank hiervoor!’

De coach

‘Door hart en hoofd met elkaar te verbinden voel ik me meer geworteld in mezelf, lukt het me eerder om stressvolle situaties te herkennen en er bewust naar te handelen. Ik heb dagelijks tijd voor mezelf waardoor ik me meer tevreden en rustig voel.’

Biography

Mijn naam is Rahel. Ik woon in Haarlem met mijn vriend en 2 zoete katten. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland waar ik tot mijn negende in Berlijn heb gewoond.

Anderen zeggen over mij dat ze zich gelijk op hun gemak voelen. Dit komt door mijn openheid, inlevingsvermogen en een luisterend oor. Als ervaringsdeskundige hoor ik de vraag achter de vraag en door mijn werk als begeleider beschik ik over de kwaliteit om anderen te enthousiasmeren en te motiveren om dingen op te pakken.

Jarenlang ben ik namelijk zoekende geweest naar een leven dat bij mij past en ik ontdekte dat dit een levenslang proces is. Mijn zoektocht heeft me ook laten inzien dat zo lang ik mijn hart blijf openen en met mijn hoofd afstem wat mijn hart nodig heeft een leven ontstaat naar mijn voorwaarden. Door mijn ervaring en expertise kan ik nu anderen helpen om hetzelfde te doen.

Naast het coachen werk ik dus als begeleider. Ik begeleid jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en andere diverse problematiek. In mijn werk verweef ik op een laagdrempelige manier mindfulness oefeningen als ik zie dat daar behoefte aan is. Ik heb gemerkt dat ook deze doelgroep hier veel baat bij heeft en het ervoor kan zorgen dat er meer rust en levenslust ontstaat.

Ik heb een grote interesse voor menselijk gedrag en wil mezelf continu verder blijven ontwikkelen. Dat is de reden waarom ik deeltijd studeer als jong Toegepast Psycholoog aan de Hogeschool van Amsterdam.

Hierdoor is het voor mij mogelijk om het coachingstraject voor een lagere prijs aan te bieden.

Ben je op zoek naar iemand om mee te sparren, samen doelen op te stellen en hoofd met hart te verbinden zodat je met meer tevredenheid, plezier en rust een leven kunt leiden dat bij jou past? Ben je benieuwd wat coaching jou kan brengen? Mail of bel me gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1
Bachelor Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam
Rahel Vassen

Rahel Vassen

Vergelijkbare Soul Sessions

Hoe kun je dagelijks hart met hoofd verbinden zodat je een leven leidt wat volledig past bij jou?

Soul Workshop

Soul Workshop

Zaterdag 29 augustus 2020
Soul Coaching

Soul Coaching

Op aanvraag