Momenteel ben ik bezig om een cursus te ontwikkelen waarbij je leert om hart met hoofd te verbinden voor een gelukkiger leven. In de cursus zal altijd een levensgericht thema centraal staan. Binnenkort zal ik het eerste thema bekend maken!

Hou de site in de gaten!

De coach

‘Door hart en hoofd met elkaar te verbinden voel ik me meer geworteld in mezelf, lukt het me eerder om stressvolle situaties te herkennen en er bewust naar te handelen. Ik heb dagelijks tijd voor mezelf waardoor ik me meer tevreden en rustig voel.’

Biography

Mijn naam is Rahel. Ik woon in Haarlem met mijn vriend en 2 zoete katten. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland waar ik tot mijn negende in Berlijn heb gewoond.

Anderen zeggen over mij dat ze zich gelijk op hun gemak voelen. Dit komt door mijn openheid, inlevingsvermogen en een luisterend oor. Als ervaringsdeskundige hoor ik de vraag achter de vraag en door mijn werk als begeleider beschik ik over de kwaliteit om anderen te enthousiasmeren en te motiveren om dingen op te pakken.

Jarenlang ben ik namelijk zoekende geweest naar een leven dat bij mij past en ik ontdekte dat dit een levenslang proces is. Mijn zoektocht heeft me ook laten inzien dat zo lang ik mijn hart blijf openen en met mijn hoofd afstem wat mijn hart nodig heeft een leven ontstaat naar mijn voorwaarden. Door mijn ervaring en expertise kan ik nu anderen helpen om hetzelfde te doen.

Naast het coachen werk ik dus als begeleider. Ik begeleid jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en andere diverse problematiek. In mijn werk verweef ik op een laagdrempelige manier mindfulness oefeningen als ik zie dat daar behoefte aan is. Ik heb gemerkt dat ook deze doelgroep hier veel baat bij heeft en het ervoor kan zorgen dat er meer rust en levenslust ontstaat.

Ik heb een grote interesse voor menselijk gedrag en wil mezelf continu verder blijven ontwikkelen. Dat is de reden waarom ik deeltijd studeer als jong Toegepast Psycholoog aan de Hogeschool van Amsterdam.

Hierdoor is het voor mij mogelijk om het coachingstraject voor een lagere prijs aan te bieden.

Ben je op zoek naar iemand om mee te sparren, samen doelen op te stellen en hoofd met hart te verbinden zodat je met meer tevredenheid, plezier en rust een leven kunt leiden dat bij jou past? Ben je benieuwd wat coaching jou kan brengen? Mail of bel me gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1
Bachelor Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam
Rahel Vassen

Rahel Vassen

Vergelijkbare Soul Sessions

Hoe kun je dagelijks hart met hoofd verbinden zodat je een leven leidt wat volledig past bij jou?

Soul Cursus

Soul Cursus

In ontwikkeling
Soul Coaching

Soul Coaching

Op aanvraag