Soul Coaching

‘Life is a Journey not a destination. There are no mistakes, just chances we’ve taken. All we have is NOW’ – India Arie –

We hebben allemaal een verhaal en elk verhaal is uniek. Samen gaan we jouw zoektocht aan om te ontdekken uit jouw verhaal waar jouw kracht ligt, hoe je om kunt gaan met de wisselvalligheden in jouw leven en hoe je hier bewuste keuzes in kunt maken zodat je meer zult gaat handelen op een manier die bij jou past.

Merk je dat je belemmerd word door ervaringen uit je leven?

Zie je even door de bomen het bos niet meer en heb je behoefte aan meer helderheid en structuur?

Ben je altijd streng voor jezelf en streef je naar perfectie, niet falen, een mooi leven van de buitenkant?

Zit je veel in je hoofd door veel gedachtes of piekeren?

Heb je weinig vertrouwen in jezelf maar merk je dat je meer wil en kan in dit leven?

Ik bied 1 op 1 coaching aan in een warme, sfeervolle ruimte, een plek voor jou om te groeien, leren omgaan met de wisselvalligheden van het leven, helderheid te creëren en meer innerlijke liefde te voelen.

Wat kan ik jou aanreiken?

Structuur en helderheid krijgen in jouw levenspad

Ontdekken waar jouw kracht ligt

Verbinding met jezelf maken door meditatie

Bewustwording van belemmerende gedachtes en onzekere gevoelens

Tools die je kan inzetten om een leven te leven naar jouw waarden, vanuit innerlijke liefde waarbij je regie neemt over je eigen leven

Hernieuwd vertrouwen in jezelf

Een Soul coachingstraject houdt in:

  • Een vrijblijvend kosteloos telefonisch kennismakingsgesprek om samen te bepalen of Soul coaching iets voor jou zou kunnen zijn
  • Minimaal 8 sessies met een aantal reflectie momenten tussendoor
  • Een op maat gemaakt persoonlijk plan
  • Oefeningen voor thuis integratie
  • Gratis follow-up gesprek 8 weken na afloop van het traject

Details

  • Prijs € 55 per sessie
  • Lengte sessie 1 uur
  • Startdatum In overleg
  • Aantal sessies Minimaal 8 sessies
  • Locatie Maerten van Heemskerckstraat 83, Haarlem

Verbinden met jezelf – vanuit daar ontstaat groei

De trainer & coach

‘Door mindfulness te integreren in mijn leven voel ik me meer geworteld in mezelf, lukt het me eerder om stressvolle situaties te herkennen en er bewust naar te handelen. Ik heb dagelijks tijd voor mezelf waardoor ik me meer tevreden en rustig voel.’

Biography

Ervaringsdeskundige op gebied van lichaam, schematherapie & vipassana meditatie.

Gecertificeerd Mindfulness trainer categorie 2.

Daarnaast studeer ik deeltijd de studie Toegepaste Psychologie om me verder te verdiepen in het menselijke gedrag en coaching. Op Mindfulness gebied blijf ik me verder ontwikkelen door het volgen van trainingen, opleidingen, retraites, het bestuderen van boeken, intervisie met andere Mindfulness trainers en vooral door eigen beoefening.

Ook werk ik als ZZP'er 3 dagen per week als begeleider van jong volwassenen met een verstandelijke beperking en/of autisme.

Mijn verhaal:

Iedereen heeft een verhaal op deze wereld en elk verhaal is uniek. Mijn verhaal is één van die miljarden verhalen en maakt deel uit van het grote geheel.

Mijn naam is Rahel, wonende in Haarlem met mijn vriend en 2 zoete katten. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland waar ik tot mijn negende in Berlijn heb gewoond.

Sinds mijn jeugd ben ik continue zoekende geweest naar meer rust, acceptatie, zelfcompassie en bovenal een leven dat bij mij past. Dit was altijd een zoektocht waarbij ik star vasthield aan mijn verleden, de overlevingsstrategie die ik mezelf had aangeleerd tijdens mijn jeugd door de nare ervaringen die ik heb meegemaakt en aan het pad wat ik toen voor mezelf had uitgestippeld, dat was het enige bekende en veilige. Ik ontwikkelde een tunnelvisie, een visie die me zou leiden naar een droombaan en ik wilde deze kostte wat kost behalen maar merkte dat ik keer op keer in een negatieve spiraal terecht kwam. Waar lag het aan? Door middel van jarenlange lichaamstherapie, ademhalingsoefeningen en meditatie begon ik steeds vriendelijker en milder naar mezelf te worden. Ik werkte mezelf naar boven toe en uiteindelijk had ik het voor elkaar. Mijn droombaan als salesmanager werd werkelijkheid en ik voelde me dolgelukkig. Aan het begin had ik last van onzekerheid, spanning en huilbuien. Het hoorde er vast bij maar na 9 maanden spanning en stress voelde ik dat dit niet normaal was. Ik merkte dat ik ongelukkig was in de sales branche maar het lag niet alleen aan de baan. Ik werd geconfronteerd met mijn vaste patronen en opnieuw zocht ik hulp, deze keer via schematherapie, yoga en meditatie. In april 2018 besloot ik mijn droombaan op te zeggen en niet meer voor een vast doel te gaan in mijn leven maar een pad te kiezen waarbij ik constant aan het afstemmen ben wat bij mij past. Een onbekend en onzeker pad maar wel een pad dat bij mij zou passen. Dat was het moment dat ik voor mezelf koos, ruimte aan mezelf gaf en de tijd ging nemen om te onderzoeken wat voor manier van leven bij mij past.

Sindsdien mediteer ik dagelijks en voel ik meer rust, acceptatie en vertrouwen. Mooie dingen zijn zich momenteel voor me aan het ontvouwen en ik verbaas me er telkens weer over hoe mooi het leven kan zijn.

Mijn persoonlijke blog www.mijnikigai.nl en mijn bedrijf Soulcafe zijn ontstaan tijdens deze zoektocht door mijn kwetsbaarheid in mijn kracht om te zetten en hiermee wil ik jou inspireren en helpen dat ook jij je eigen pad mag en kan kiezen.

Persoonlijke ontwikkeling en een balans vinden tussen hart en hoofd is volgens mij de essentie van het leven. Mindfulness helpt mij om ruimte voor mezelf te maken waarbij ik mezelf kan ontplooien op een manier die niet alleen ondersteunend is aan mezelf maar ook aan mijn omgeving.

Rahel Vassen

Rahel Vassen