Soul Coaching

‘Life is a Journey not a destination. There are no mistakes, just chances we’ve taken. All we have is NOW’ – India Arie –

Zodra we geboren worden en verbaal contact kunnen maken met de mensen om ons heen, begint ons leven complex te worden.

We krijgen niet meer alleen te maken met de mooie en magische momenten van het leven maar ook met ongemak, onzekerheid, stress, onrust, negatieve gedachtes, valse overtuigingen over onszelf, gemis aan zelfvertrouwen, perfectionisme en noem maar op. We ontwikkelen vaste patronen die we onszelf hebben aangeleerd om om te kunnen gaan met deze levensbelemmeringen. En op een dag merken we dat deze vaste patronen ons niet meer dienen maar ons zelfs beperken in ons leven waardoor we niet meer een leven leiden dat bij ons past maar wat we hebben  aangepast naar de mensen en situaties om ons heen.

Jij wilt hiermee om leren gaan! Maar vanuit je eigen conditionering heb je hierdoor een blinde vlek gecreëerd waardoor je niet de handvaten ziet die je kunnen ondersteunen in jouw proces om weer regie te nemen over je eigen leven en een leven te leiden naar jou innerlijke waarden, vanuit jouw kracht!

Als je dit herkent en je wilt hierin begeleid worden, dan heb je in mij gevonden wat je zoekt.

Ik nodig je van harte uit om je eigen kracht weer te ontdekken en je te laten begeleiden door mij in jouw proces.

Werkwijze

Ik bied 1 op 1 coaching aan zowel wandelend midden in de mooie natuur van de Beemster als in mijn fijne praktijkruimte in Westbeemster. Ook kun je bij mij een online traject volgen.

Laat je verwennen door een portie selfcare die ik jou aanreik!

Ik werk vanuit intuïtie en holisme, dat betekent dat ik jou aanreik waar je op dat moment behoefte aan hebt. In mijn werkwijze verbind ik cognitie met gevoel /lichaam met geest. Ik geloof er namelijk in dat lichaam en geest samenwerken en dit uiteindelijk bepaalt hoe wij ons fysiek en mentaal voelen. Hierbij zet ik tools in uit de psychologie, het boeddhisme, mindfulness en het sjamanisme, afhankelijk van waar ik voel waar jij behoefte aan hebt.

Hoe?

We kijken samen tijdens een vrijblijvend intakegesprek waar jij tegenaan loopt en wat je hiervoor van mij nodig zou hebben. Als wij een match zijn, kunnen we bij een daaropvolgende sessie dit verdiepen. Elke sessie kan de laatste sessie zijn, dit wordt volledig door jou bepaald! Ervaring leert dat zodra jij de eerste stap hebt gezet in jouw proces, dit vaak een traject is van minimaal 3 maanden.

Details

Prijs: €65 per sessie

Lengte sessie: 1 uur

Startdatum: Op aanvraag

Aantal sessies: Dat bepaal jij!

Locatie: Hobrederweg 1a Westbeemster of online

Verbinden met jezelf – vanuit daar ontstaat groei

De coach

‘Door hart en hoofd met elkaar te verbinden voel ik me meer geworteld in mezelf, lukt het me eerder om stressvolle situaties te herkennen en er bewust naar te handelen. Ik heb dagelijks tijd voor mezelf waardoor ik me meer tevreden en rustig voel.’

Biography

Mijn naam is Rahel. Ik woon in Haarlem met mijn vriend en 2 zoete katten. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland waar ik tot mijn negende in Berlijn heb gewoond.

Anderen zeggen over mij dat ze zich gelijk op hun gemak voelen. Dit komt door mijn openheid, inlevingsvermogen en een luisterend oor. Als ervaringsdeskundige hoor ik de vraag achter de vraag en kan ik hier zonder oordeel naar kijken. Een van mijn kernwaarden in het leven is oprechtheid en mezelf niet anders voordoen dan ik ben. Daar horen in mijn ogen zowel goede momenten als minder goede momenten/kwetsbaarheid bij. Hierdoor beschik ik over de kwaliteit om anderen te enthousiasmeren en te motiveren om zichzelf in veiligheid te ontmoeten.

Jarenlang ben ik zoekende geweest naar een leven dat bij mij past en ik ontdekte dat dit een levenslang proces is. Mijn zoektocht laat me elke dag inzien dat zo lang ik mijn hart blijf openen en me elke dag opnieuw afstem met wat mijn hart nodig heeft, een leven ontstaat naar mijn voorwaarden. Door mijn ervaring en expertise kan ik nu anderen helpen en inspireren om hetzelfde te doen.

Naast het coachen werk ik als begeleider. Ik begeleid jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en andere psychische problematiek. Ik heb een grote interesse voor menselijk gedrag en hoe alles in het leven met elkaar verbonden is. Met name ben ik geïnspireerd om het cognitieve met het spirituele te verbinden. Dit maakt dat ik heel gedreven ben en mezelf hierin continu aan het ontwikkelen ben. Nadat ik mijn propedeuse heb behaald in Toegepaste Psychologie, heb ik de bewuste keuze gemaakt om me verder te ontwikkelen in energetisch en holistisch werk. Ik laat me inspireren door zelf de ervaring aan te gaan tijdens trainingen, workshops, retraites in de Boeddhistische psychologie, het Sjamanisme, (yin) yoga, mindfulness en healings. Ik geloof erin dat door zelf te oefenen en te ervaren, ik alle nodige informatie in lichaam en geest integreer waardoor ik anderen kan begeleiden in hun eigen proces en hierdoor een co-creatie ontstaat tussen mij en degene die ik begeleid. Jij creëert je eigen proces! En ik voel me bevoorrecht om dit te mogen faciliteren.

Ben je op zoek naar iemand die het spirituele met het cognitieve verbindt of te wel, hoofd met hart wil verbinden zodat je met meer tevredenheid, plezier en rust een leven kunt leiden dat bij jou past? Ben je benieuwd wat ik jou kan brengen? Mail of bel me gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Rahel Vassen

Rahel Vassen

Class Details

No data found