Soul Coaching

‘Life is a Journey not a destination. There are no mistakes, just chances we’ve taken. All we have is NOW’ – India Arie –

We hebben allemaal een verhaal en elk verhaal is uniek. Samen gaan we jouw zoektocht aan om te ontdekken uit jouw verhaal waar jouw kracht ligt, hoe je om kunt gaan met de wisselvalligheden in jouw leven en hoe je hier bewuste keuzes in kunt maken zodat je meer zult gaat handelen op een manier die bij jou past.

Merk je dat je belemmerd word door ervaringen uit je leven?

Zie je even door de bomen het bos niet meer en heb je behoefte aan meer helderheid en structuur?

Ben je altijd streng voor jezelf en streef je naar perfectie, niet falen, een mooi leven van de buitenkant?

Zit je veel in je hoofd door veel gedachtes of piekeren?

Heb je weinig vertrouwen in jezelf maar merk je dat je meer wil en kan in dit leven?

Ik bied 1 op 1 coaching aan in een warme, sfeervolle ruimte, een plek voor jou om te groeien, leren omgaan met de wisselvalligheden van het leven, helderheid te creëren en meer innerlijke liefde te voelen.

Wat kan ik jou aanreiken?

Structuur en helderheid krijgen in jouw levenspad

Ontdekken waar jouw kracht ligt

Verbinding met jezelf maken door meditatie

Bewustwording van belemmerende gedachtes en onzekere gevoelens

Tools die je kan inzetten om een leven te leven naar jouw waarden, vanuit innerlijke liefde waarbij je regie neemt over je eigen leven

Hernieuwd vertrouwen in jezelf

Een Soul coachingstraject houdt in:

  • Een vrijblijvend kosteloos telefonisch kennismakingsgesprek om samen te bepalen of Soul coaching iets voor jou zou kunnen zijn
  • Minimaal 5 sessies met een aantal reflectie momenten tussendoor
  • Een op maat gemaakt persoonlijk plan
  • Oefeningen voor thuis integratie
  • Gratis follow-up gesprek 2 weken na afloop van het traject

Details

  • Prijs €35 per sessie
  • Lengte sessie 1 uur
  • Startdatum In overleg
  • Aantal sessies Minimaal 5 sessies
  • Locatie Maerten van Heemskerckstraat 83, Haarlem

Verbinden met jezelf – vanuit daar ontstaat groei

De trainer & coach

‘Door hart en hoofd met elkaar te verbinden voel ik me meer geworteld in mezelf, lukt het me eerder om stressvolle situaties te herkennen en er bewust naar te handelen. Ik heb dagelijks tijd voor mezelf waardoor ik me meer tevreden en rustig voel.’

Biography

Mijn naam is Rahel. Ik woon in Haarlem met mijn vriend en 2 zoete katten. Oorspronkelijk kom ik uit Duitsland waar ik tot mijn negende in Berlijn heb gewoond.

Anderen zeggen over mij dat ze zich gelijk op hun gemak voelen. Dit komt door mijn openheid, inlevingsvermogen en een luisterend oor. Als ervaringsdeskundige hoor ik de vraag achter de vraag en door mijn werk als begeleider beschik ik over de kwaliteit om anderen te enthousiasmeren en te motiveren om dingen op te pakken.

Jarenlang ben ik namelijk zoekende geweest naar een leven dat bij mij past en ik ontdekte dat dit een levenslang proces is. Mijn zoektocht heeft me ook laten inzien dat zo lang ik mijn hart blijf openen en met mijn hoofd afstem wat mijn hart nodig heeft een leven ontstaat naar mijn voorwaarden. Door mijn ervaring en expertise kan ik nu anderen helpen om hetzelfde te doen.

Naast het coachen werk ik dus als begeleider. Ik begeleid jongeren met een (licht) verstandelijke beperking en andere diverse problematiek. In mijn werk verweef ik op een laagdrempelige manier mindfulness oefeningen als ik zie dat daar behoefte aan is. Ik heb gemerkt dat ook deze doelgroep hier veel baat bij heeft en het ervoor kan zorgen dat er meer rust en levenslust ontstaat.

Ik heb een grote interesse voor menselijk gedrag en wil mezelf continu verder blijven ontwikkelen. Dat is de reden waarom ik deeltijd studeer als jong Toegepast Psycholoog aan de Hogeschool van Amsterdam.

Hierdoor is het voor mij mogelijk om het coachingstraject voor een lagere prijs aan te bieden.

Ben je op zoek naar iemand om mee te sparren, samen doelen op te stellen en hoofd met hart te verbinden zodat je met meer tevredenheid, plezier en rust een leven kunt leiden dat bij jou past? Ben je benieuwd wat coaching jou kan brengen? Mail of bel me gerust voor een vrijblijvende kennismaking.

Gecertificeerd mindfulness trainer categorie 1
Bachelor Toegepaste Psychologie aan de Hogeschool van Amsterdam
Rahel Vassen

Rahel Vassen