SOUL CARE

In de sessies met mijn klanten zie ik hun licht en hun kracht om een leven te gaan leiden dat volledig bij hun past. Zo’n eerste stap nemen om een eigen proces aan te gaan, een spiegel voor te houden, vind ik heel dapper!
Ik voel dat ik naast mijn coachsessies dit proces wil blijven aanmoedigen, zodat het een blijvend proces is waarin men telkens weer de innerlijke kracht mag voelen en vanuit die kracht de regie blijft nemen in het leven met alle liefde die daarbij hoort.

Om dit te doen, bied ik Soulcare sessies aan, geheel vrijblijvend en puur op gevoel/intuïtief. In deze sessies wil ik jouw ziel voeden met een portie zelfzorg en zelfliefde, uit je hoofd komen en contact maken met jouw lichaam, jouw innerlijke kind een moment geven om er te mogen zijn en te mogen spelen. Zoals ik in al mijn sessies werk, werk ik vanuit intuïtie en voel ik wanneer en waar op dat moment behoefte aan is. De ene keer duurt dit 10 min, de andere keer 30 min.

Wat houd het in: 

  • Soulcare sessie 1x in de week of twee weken
  • 10-30 minuten HELEMAAL VOOR JOU!
  • Online deelname via een Zoom link die ik stuur in de whatsapp groep
  • Voorwaarden whatsapp groep: ik zal als enige hierin informatie delen zoals de uitnodiging sturen en je hoeft alleen met JA te antwoorden als je mee wilt doen, voor de rest word er niets gedeeld in de groep. Kort voor aanvang stuur ik de Zoom link. Als je op dat moment niet mee kan of wil doen, hoef je niets te doen, laat je het gewoon aan je voorbij gaan en kijk je een volgende keer of het wel kan.
  • Er zijn geen kosten verbonden aan deze sessies, dit is een cadeau van mijn hart aan jouw hart