SOUL ZAKELIJK
DE MOGELIJKHEDEN

 

Business met hart en Soul

Business met hart en Soul
Ben je op zoek naar een inspirerende en verrassende locatie voor een vergadering, training, brainstorm, seminar, beurs, evenement of feest met soul? Bij ons kan alles. Wij hebben ruimte voor gezelschappen van 1 tot 1.200 personen. En alles daartussen. Zeg ons wat je wensen zijn, wij regelen het voor je.

De mogelijkheden zijn grenzeloos
Onze unieke locatie biedt grenzeloze mogelijkheden. Soul Tilburg is zo ingedeeld dat we voor elk gewenst aantal personen iets kunnen organiseren. We hebben kleine vergaderruimtes met uitzicht op het plein van Talentsquare. We hebben grote ruimtes die naar keuze ingedeeld kunnen worden. En voor hele grote gezelschappen kunnen we de hele ruimte gebruiken. Alle faciliteiten zijn aanwezig, dus wij kunnen alle zorgen uit handen nemen.

Soul is er niet alleen om je te faciliteren, maar ook om je te inspireren.
Op het centrale plein van Talentsquare staat een groot buitenpodium. Ook dat kan ingezet worden. Veel en verrassende mogelijkheden dus om van een zakelijk evenement een echte beleving te maken. Al vanaf € 14,70 p.p. kun je bij ons terecht voor een compleet vergaderarrangement.
Informeer vrijblijvend naar alle mogelijkheden en arrangementen.

Onder het motto If you can dream it, you can do it! is bij ons (bijna) alles mogelijk.
 
Address
TalentSquare 333, 5038 LX Tilburg
Telefoon +31 (0)88 – 500 4095
E-mail info@soulcafe.nl

Maandag t/m vrijdag van 9.00 tot 23.00 uur
Zaterdag en zondag van 14.00 tot 23.00 uur
Order online